Skælskør
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 6. september 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 6. september 2023

DR1

05:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Timian, tonic og tomater (6:8)
Timian, tonic og tomater (6:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Det skal handle om fedt i alle dets former. Zeina friterer falafel, og Lisa og Sandra holder pizzaskole. Jimmy bager sprøde croissanter med nøddesauce. Emma laver en overdådig borddækning og viser, hvordan man laver bordkort med et twist.

06:00  

Timian, tonic og tomater (5:8)
Timian, tonic og tomater (5:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Lisa Lemke laver mad med syre - den grundsmag, som vækker andre smage til live. Hvilke tomater skal man bruge for at få den perfekte bruschetta? Lisa og hendes venner disker også op med opskrifter på havtornsmarmelade, syltede rabarber og ceviche. Lisa holder vinaigreskole, og Zeina laver en varm tomatsalsa.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:35  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden
Løvens hule - velkommen til virkeligheden Jesper Buch har investeret en halv million kroner i en ultralyds-renser til glassugerør. Men kan de to opfindere af glassugerørs-renseren også sælge den? I virksomheden Selvtid forsøger Helena og Sofie at bevise, at man kan lave en abonnementsforretning ud af akvarel-maling.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Stiller sig op på en kasse.

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:10  

Sarah og And (38)
Sarah og And (38)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Hul i hovedet (9)
Bamselægen - Hul i hovedet (9) Viggas bamse Fuffa har været så uheldig at vælte på cykelen, og nu er Vigga bange for, at Fuffa har slået hovedet. Fuffa havde nemlig ikke cykelhjelm på. Bamselægen Sandra kører ud og henter dem i sin bamselance. Fuffa har fået et sår oven på hovedet, og det skal undersøges. Professor Allan kigger også forbi, og netop i dag har han gang i et helt særligt eksperiment, som handler om hovedet, og han vil gerne have Viggas hjælp. Bare alt nu går godt, så Vigga kan komme hjem med sin bamse Fuffa igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (1)
Hey Duggee (1)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (55)
Vidundervovsen Vaffel (55)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (5) En intetanende Kristian går direkte mod Hellas fælde. Heldigvis får Jose, Bjørn og Nikoline adressen ud af Reichardt, men kan de nå at redde Kristian?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Når Andreas Mogensen har været på Den Internationale Rumstation i et halvt år, skal han vende tilbage til sit liv her på jorden.

09:05  

Kunstig intelligens: Hvad er det egentlig?
Kunstig intelligens: Hvad er det egentlig? Det er blevet kaldt den mest banebrydende opfindelse siden elektricitet. Men bliver kunstig intelligens løsningen på alle vores problemer, eller risikerer vi menneskets undergang? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til både nuancer og detaljer kortlægger vi kunstig intelligens. Hvad er mulighederne, hvilke dilemmaer følger med, og hvor lurer farerne? Vært: Tobias Hansen.

09:25  

Dyrehospitalet (7:8)
Dyrehospitalet (7:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Rocky må betale en ret høj pris, fordi han aldrig har fået lært sig hvad der kan spises - og hvad man faktisk skal holde sig fra. I Argentina skal der for første gang slippes tapirer ud i den vilde natur - og så må kamelen Victoria have beskyttelse, for hendes mage er så ond mod hende. Nordvision fra Sverige.

09:25  

Dyrehospitalet (6:8)
Dyrehospitalet (6:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Agnes bliver dårligere og dårligere, og dyrlægen sender hende videre til specialister. Pytonslangen Zafira har svært ved ånde, og så er der en mordgåde, der skal løses, for hvem har myrdet dronningen? Nordvision fra Sverige.

09:35  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Chinchillaen Nildo har så store problemer med sine tænder, at det er farligt for ham, så der må gøres noget. En hundehvalp svæver mellem liv og død, mens en større gruppe fugle kræver en ekstra og lidt speciel indsats før de kan indfanges. Nordvision fra Sverige.

09:35  

Dyrehospitalet (5:8)
Dyrehospitalet (5:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Gizmo er blevet kørt ned af en bil, og den behøver akut hjælp. Næsehornet Namakula kan enten blive mor eller blive historisk! Hesten Mio beviser, hvorfor den fuldt ud fortjener kælenavnet Stålhesten.

10:25  

Min have (3:9)
Min have (3:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Denne gang går turen til Nordkjosbotn og en haveejer, der ved, hvad ved, hvilke vækster, der kan trives i nord. Tord Kvien har fået sine bedsteforældres gamle prydhave til at blomstre igen med hårdføre planter, stauder og træer, som kan stå distancen.

10:25  

Min have (2:9)
Min have (2:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Besøg Sylvia Eidviks smukke have på Snarøya, hvor hun fortæller om sine yndlingsblomster, pæoner og hortensia.

10:35  

Min have IV (4:7)
Min have IV (4:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) Tag med til et idyllisk havebrug, hvor de dyrker efter økologiske principper. Heidi sår en blomstereng, og Stine bygger et stativ til klatreplanter.

10:35  

Min have IV (3:7)
Min have IV (3:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) I Tromsø har Line skabt en imponerende oase på en lille haveplet. Heidi besøger botanisk have. Steinar er forkølet og tyr til medicin fra urtehaven.

10:35  

Min have (1:9)
Min have (1:9) Norsk haveserie fra 2018. (Hagen min) I bydelen Vaterland i den gamle by Fredrikstad opnår haveejerne meget på meget lille plads. Gartner Steinar Johansen giver gode råd om beskæring, snedker Stine Bjørnstad laver et redskabsskur, mens kokken Dag Tjersland får en lækker marmelade ud af Vaterlands sure druer.

11:05  

Innanför slottets väggar eps.1-4
Innanför slottets väggar eps.1-4

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (10:25)
Antikkrejlerne XXIV (10:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (8:25)
Antikkrejlerne XXIV (8:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (9:25)
Antikkrejlerne XXIV (9:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:25  

EM dressur: hold, direkte
EM dressur: hold, direkte Første halvdel af dressurrytterne skal i aktion ved EM i Riesenbeck i Tyskland. Kommentatorer: Birgitte Borch og Bjarne Nielsen

09:25  

EM dressur: hold, direkte
EM dressur: hold, direkte

11:20  

EM dressur: hold, direkte
EM dressur: hold, direkte

TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt
Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt En sulten søstjerne angriber en kammusling. Søstjernen håber, at den kan åbne kammuslingen og spise den. Men kammuslingen slår med skallerne og flygter. Søstjernen må følge efter. Hvem mon giver op først?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr
Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr I en rotterede i en kloak ligger en rottemor med sine unger. Men det regner, og regnvandet løber ned i kloakken. Rottemoren bliver nødt til at prøve, at flytte sine unger fra reden, før de drukner.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

09:25  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

09:37  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen Den er plettet, har et af verdens stærkeste bid og er forhadt af både mennesker og dyr. I dag skal Sebastian forsøge at finde et af Afrikas mest afskyede dyr - den plettede hyæne.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at klovnefisken kan skifte fra han til hun, når den skal have unger? Se med når Kristian og Katrine besøger klovnefisken og se, om det lykkes Peter Pia Pilfinger og Bo Bangebuks at finde et sted at bo, før hajen spiser dem.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - O
Skæg med bogstaver - O Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø.

11:55  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild
Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild Det ligner suppe med rugmel, der bliver kogt over åben ild, men i virkeligheden laver familien på Kastaniegården rød maling til hønsehuset. Den finske stammebåd er endelig kommet i vandet, og Frank finder den perfekte måde at ro den på. Til gengæld er det ikke gået helt godt med kastanierne fra kastanietræet på gårdspladsen. Kun to brugbare spisekastanier er det blevet til, men det er bare en forsmag på, hvor god den næste høst bliver, mener Frank.

12:15  

Bonderøven 2019 (13:16) - Hele verden i maven
Bonderøven 2019 (13:16) - Hele verden i maven Klodens kontinenter samles på Kastaniegården: Asiatiske sojabønner, sydamerikansk quinoa og dansk boghvede - som oprindeligt også stammer fra Asien. Alma og Johan hjælper til med at få boghveden i hus, Frank spiser hjertenødder, og katten hjælper med at smage på sojabønnerne. Og så får Haapioen - den finske stammebåd - en gang nykogt, finsk tjære.

12:15  

Bonderøven 2019 (12:16) - Kul og koskind
Bonderøven 2019 (12:16) - Kul og koskind På Kastaniegården arbejder Frank videre med den nye portåbning til den del af stalden der skal bevares. Dansk salat og asiatisk kål skal plantes og sås i køkkenhaven. Det er godt at have til vinter. Og så laver Frank trækul til smedjen med sin hjemmelavede, thailandske trækulsbrænder.

13:00  

Nak & Æd - en råbuk i Østjylland (4:8)
Nak & Æd - en råbuk i Østjylland (4:8) Sæson 2 (2011). Det er juni måned og endelig sommer! Jørgen og Nikolaj er taget ud for at få skyde en råbuk. De to forrige jagter endte med henholdsvis husmår og ræv, så denne gang SKAL det lykkes. Men der er selvfølgelig altid et alternativ. Denne gang: Mårhund! Sendt første gang 27.11.11

13:00  

Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8)
Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8) Sæson 2 (2011). Det er i slutningen af januar og jagtsæsonen lakker mod enden for denne gang. Jørgen og Nikolaj er taget til Norddjurs for at nedlægge en sikahjort. Under denne jagt gælder det om at være stille, for sikahjorten er meget sky. Vil det lykkes Jørgen at få nedlagt en - eller skal Nikolaj i stedet tilberede den ræv, som er alternativet? Sendt første gang 20.11.11

13:35  

I hus til halsen - Kliplev (7:8)
I hus til halsen - Kliplev (7:8) Dorthes slidgigt gør det næsten umuligt for hende at blive boende i huset i Kliplev. Dorthe (64) føler sig ensom, og er aldrig faldet til i den sønderjyske provinsby. Nu er der gået 5 år, siden huset er blevet sat til salg, og Dorthe er ved at miste troen. Hun vil være tæt på sin familie og væk fra de stejle trapper. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester arbejder sammen med venner og familie på at grave sjælen i huset frem, så Dorthe kan komme videre hurtigst muligt.

14:35  

Kender Du Typen? 2015 (7)
Kender Du Typen? 2015 (7) Hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? bor ikke i en by, men på landet. Det er en vigtig detalje for aftenens hovedperson. Små fem kilometer fra Sorø lejer hovedpersonen et hus, hvor der næsten altid er fodkoldt. Så på trods af regn, blæst og bøvl med paraplyerne får livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad lov til at beholde skoene på, når de skal snuse sig klogere på, hvilken type der har slået sig ned med landlig idyl som nabo. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:45  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

13:45  

EM dressur: hold, direkte
EM dressur: hold, direkte Første halvdel af dressurrytterne skal i aktion ved EM i Riesenbeck i Tyskland. Kommentatorer: Birgitte Borch og Bjarne Nielsen

13:45  

EM dressur: hold, direkte
EM dressur: hold, direkte

TVR

12:15  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

12:35  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:50  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

12:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal militær-enheden Task Force One kæmpe imod de levende døde zombie-drenge fra Splatterne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Mønsted Kalkgruber og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

13:25  

Heino fikser alt - Ornitologen (4)
Heino fikser alt - Ornitologen (4) Aslak har fået en kikkert i gave, så han kan kigge efter fugle, men der er ingen fugle at kigge på. Heino og Aslak prøver at lokke fuglene frem i stedet, og til sidst kommer der en fugl, de slet ikke havde regnet med.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:00  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

14:45  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:20  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

16:15  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

17:15  

Jordemoderen V (1:10)
Jordemoderen V (1:10) Engelsk dramaserie fra 2016. (Call the Midwife) Londons East End, 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. Julen nærmer sig, og forberedelserne er i fuld gang. Der er nerver på, ikke mindst da selveste BBC melder sin ankomst med planer om at lave tv-optagelser i den lokale kirke.

DR2

15:20  

EM dressur: hold, direkte
EM dressur: hold, direkte

17:28  

Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug?
Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug? Verden er i tøjkrise. Der bliver produceret mere og mere nyt tøj, og levetiden for vores tøj bliver mindre og mindre. Meget tøj ender bagerst i skabet, på en losseplads i Afrika eller til forbrænding. Men hvor stort er problemet egentlig?

17:30  

Vi kæmper for at overleve (8:8)
Vi kæmper for at overleve (8:8) Melissa og Peter er gået fra hinanden. De har ambivalente følelser af både vrede og kærlighed til hinanden, og Jette Simon guider dem gennem bruddet. Ann og Emil er blevet mere sikre i at identificere de mønstre, der gør, at de bliver uvenner, men der er stadig gnidninger, hvor de har brug for at sige fra overfor hinanden på en ordentlig måde.

17:36  

Explainer - Derfor elsker mennesker at spise kød
Explainer - Derfor elsker mennesker at spise kød Næsten alle mennesker elsker smagen af kød. Vi propper os med det verden over. Også selvom det kan være usundt for vores kroppe, jordens klima - og så selvfølgelig for de dyr, der dør for at stille vores kødappetit. Men hvorfor elsker mennesker kød så meget?

17:45  

Pokalfodbold: Hillerød - Lyngby, direkte
Pokalfodbold: Hillerød - Lyngby, direkte Hillerød fra 1. division møder Lyngby fra Superligaen i 2. runde af landspokalturneringen i fodbold. Kommentatorer: Andreas Kraul og Arnela Muminovic

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla glemmer Ib
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla glemmer Ib Ib bliver hjemme for at bevise, at ingen vil savne ham. Karla lover ham at sige til, så snart det sker, men kommer selv til at glemme Ib.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie (3)
Det store Ramasjang Mysterie (3) My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

17:25  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

17:40  

Babylons stol (4)
Babylons stol (4) Falke er opslugt af spillet og ikke mindst af Bella, og derfor har han ikke længere tålmodighed til at vente på, at Karl Otto har tid til at spille på Babylons stol. Det sætter både deres fælles hemmelighed og deres teamwork på prøve.

17:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - Med sømpistol og sportsvogn
Kender Du Typen? - Med sømpistol og sportsvogn Hvem er det, der har lavet spisestuen om til et legeland for børnene, og som elsker at rydde op? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger et par, der bor i en villa på 215 kvadratmeter midt i Aalborg. Vært: Tobias Hansen

20:30  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden
Løvens hule - velkommen til virkeligheden Anne Stampe og Louise Herpings investering, Kong Walther, tager på salgstourné i udlandet, men har ikke penge nok til at kunne bestille nye varer. Jesper Buch hjælper Nikolai fra Skatteguiden, der står med en regning på 1,5 million kr., som han ikke kan betale.

DR2

18:00  

Fantastiske Forvandlinger III - Danmark II (2:6)
Fantastiske Forvandlinger III - Danmark II (2:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. På Læsø kan man tage på saltspa i en gammel kirke. I Vejle spinder de erhvervsguld i det gamle spinderi. På Nørrebro har et trykkeri fået helt ny betydning for områdets belastede børn, og i Mønsted har en mand gået og restaureret det gamle kalkværk i over 18 år.

18:45  

Hvad siger din stil: Ingen fest uden bling i 00'erne
Hvad siger din stil: Ingen fest uden bling i 00'erne Maja Malou Lyses stil er stærkt inspireret af 00'ernes mode, særligt Y2K-stilen, og Anna misunder hendes garderobe. Men var de kvindelige popidoler egentlig hvad de så ud til dengang? Hvordan ser Y2K-stil ud, og hvorfor er den tilbage?

19:20  

Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (4:6)
Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (4:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Dynasties: The Windsors) Prins Charles er under pres for at finde en kone. I 1980 begynder han at se mere til lady Diana Spencer, og et år efter gifter de sig ved et storslået offentligt bryllup. Men Englands kommende konge har en hemmelighed. En hemmelighed, der truer hele kongehuset. Han er forelsket i en anden kvinde.

20:00  

Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (2:2)
Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Apocalypse: Hitler attaque à l'Ouest) Maj 1940. I Dunkerque venter over 300.000 britiske soldater på at blive sejlet til England. Store og små skibe bliver sænket af tyske bomber, og tusindvis af mænd omkommer på havet. Millioner flygter fra Paris. Halvdelen af Frankrig er besat af nazisterne, den anden halvdel er underlagt Vichy-regeringen. Nazisterne gør klar til at invadere England fra franske kyster og lufthavne. Kan Storbritannien modstå den kommende apokalypse?

20:55  

Et sted, to verdener (2:6) Herregården, 1920
Et sted, to verdener (2:6) Herregården, 1920 Vi er på Gl. Estrup, der i 1920 stadig ejes af slægten Scheel. Her har den samme familie regeret i 600 år. Her har mere end 16 generationer af adelige levet. Det har været et imperie, en gigantisk maskine, hvis hjul blev holdt i gang af op til hundrede personer, der knoklede i døgndrift. Mange af dem kom aldrig indenfor murene. Man var ét sted, men i to verdener. Nu begynder skyerne imidlertid at trække sig sammen over herregården. Radikale reformer tvinger grevefamilien til at sælge, og i dag er her museum. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede.

TVR

18:00  

F for får V (8)
F for får V (8)

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Emma skal have ansvaret for en opgave, synes hun, det er svært at give udtryk for sin nervøsitet overfor de andre, og det bringer alle i fare

18:35  

Svampebob Firkant VIII (7)
Svampebob Firkant VIII (7)

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:40  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Den magtsyge mormor har kastet en mørk forbandelse over Arthur og børnene, så de nu er under hendes kontrol. Det er op til Ishaani og hendes mor at redde dagen.

19:50  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Med livet i hænderne: Sygeplejersken
Med livet i hænderne: Sygeplejersken Christian kæmper med blødninger omkring det nye hjerte. Imens modtager Rie en ung mand i Traumecentret, der har fået et stort stillads ned over sig. Ulykken kræver både hurtig handling og omsorg.

21:55  

Beck: Steinar
Beck: Steinar Svensk krimi fra 2015. (Beck - Steinar) På en forfalden campingplads går en campingvogn op i flammer. I vognen finder politiet et forkullet lig. Vognen tilhører en ung narkoman, men er det hende, der er omkommet? Og hvilken rolle spiller det såkaldte borgerværn i det nærliggende villakvarter? Martin Becks chef rekrutterer den karismatiske, norske politimand Steinar Hovland til at hjælpe med efterforskningen, og det skaber splid i Beck-gruppen.

23:25  

Next Level Chef II (7:15) Frisk som en fisk
Next Level Chef II (7:15) Frisk som en fisk Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Gordon Ramsay, Nyesha Arrington og Richard Blais viser, at de alle kan svinge kokkeknivene med elegance og præcision. Efter en kort demonstration er det deltagernes tur til at filetere frisk fisk. Og ikke nok med det. Denne gang stopper madelevatoren ikke på vejen ned. Hvem undgår, at alt går i fisk?

DR2

21:30  

Sladderhistorie - For perfekt til at være sandt
Sladderhistorie - For perfekt til at være sandt Prins Joachim og Alexandra Manley var det perfekte par, indtil de ikke var det længere. Hvor galt gik det, da facaden krakelerede for sangduoen Nina og Frederik? Hvordan startede rygter og sladder om Susse Wolds seksualitet, og hvordan kunne hun tage dem med et skuldertræk?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Pigerne fra Kabul
Pigerne fra Kabul Animeret international dokumentar fra 2023. (Inside Kabul) Veninderne Raha og Marwa bor i Afghanistans hovedstad Kabul, da den islamistiske bevægelse Taleban genindtager landet i august 2021. Taleban truer begge kvinder og deres familier. Med ét mister de alt og må prøve at finde en ny vej. Raha på 21 år bliver i Kabul, mens 24-årige Marwa må flygte med sin mand, der har arbejdet for internationale hjælpeorganisationer og derfor er i fare.

23:10  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:40  

Folkedrabet på romaerne (3:6)
Folkedrabet på romaerne (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Den romska förintelsen) Hele Alfreda Markowskas familie blev myrdet af nazisterne, og hun voksede selv op som et barn på flugt. Som voksen kæmpede den polske romakvinde for at redde romaer og jødiske børn. I Sverige, mere end 80 år senere, bor Dolores, som er i familie med Alfreda. Hun vil udbrede kendskabet til Alfredas heltemodige handlinger. Dolores møder et af de børn, som Alfreda reddede, som også er en af de sidste overlevende romaer fra 2. verdenskrig.

TVR
DR1

00:10  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

00:15  

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1 Amerikansk adventure-drama fra 2011. Bella og Edward er klar til at tage det helt store skridt for kærligheden. Snart er Bella ikke længere single. Ikke længere barnløs. Og ikke længere menneske. Men på Bella og Edwards romantiske bryllupsrejse begynder en kædereaktion af begivenheder, hvis konsekvenser ingen kan forudse. Mindst af alle varulven Jacob Black. Medvirkende: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner m.fl. Instruktion: Bill Condon.

02:05  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

03:00  

Antikkrejlerne XXIV (7:25)
Antikkrejlerne XXIV (7:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:00  

Antikkrejlerne XXIV (6:25)
Antikkrejlerne XXIV (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:45  

Dyrehospitalet (4:8)
Dyrehospitalet (4:8) Svensk dokumentarserie. Hundehvalpen Cleo har muligvis en uhelbredelig sygdom. Dværgschnauzeren Raffe arbejder som personlig assistent, og det er noget, den kan lide. I Argentina er et af verdens mest storslåede vildmarksprojekter i gang, 100 jaguarer skal slippes fri.

DR2

00:10  

Forført til at smugle - en partypiges bekendelser (3:4)
Forført til at smugle - en partypiges bekendelser (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (HIGH!) Michaella går ind i lufthavnen med sin kuffert fuld af kokain. Hun håber, at det er lige så let at smugle stoffer, som hun har hørt. Men det er det ikke.

00:40  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (2:4) Sirenen
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (2:4) Sirenen Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) Da nøgenbilleder af Marilyn dukker op i 1952, frygter alle, at hendes spirende filmkarriere er slut. Men Marilyn var sin tids Kim Kardashian. Hun bruger skandalen til sin fordel og kickstarter en holdningsændring til kvinders seksualitet. Professionelt afslører hun et unikt komedietalent i bl.a. Gentlemen foretrækker blondiner og bruger sin nye stjernestatus til at kæmpe for ligeløn.

01:20  

Natten hvor Notre-Dame brændte
Natten hvor Notre-Dame brændte Fransk dokumentar fra 2020. (Notre-Dame: Our Lady of Paris) Notre-Dame de Paris er et af de mest besøgte turistmål i verden. Men den 15. april 2019 udbrød der brand i den gamle kirke. Og mens verden så magtesløs til, truede flammerne med at udslette næsten 900 års historie. Her fortæller brandmænd, præster og dem, der var inde i katedralen den skæbnesvangre nat om den modige og ekstraordinære indsats for at redde Europas mest dyrebare monument.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKAELSKOER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0901024618