Skælskør
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 2. april 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 2. april 2023

DR1

05:15  

Gift ved første blik USA XI (14:21)
Gift ved første blik USA XI (14:21) De fem nygifte par skal fejre deres etmånedsdag sammen. Og mens det for nogle af dem går fremad med stormskridt, spekulerer andre på, om de vil skåle eller lade sig skille om en måned fra nu.

06:35  

Gift ved første blik USA XI (15:21)
Gift ved første blik USA XI (15:21) For første gang i 'Gift ved første blik' oplever parrene corona-lockdown. Og efter seks uger efter sammen, kommer nogle par tættere på kærligheden, mens andre rammer et bristepunkt.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (7)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (7) Engelsk krimiserie fra 2010. (Midsomer Murders) "Ikke i min baghave". En disput omkring byplanlægning ender med mord i den ellers så idylliske landsby Great Pelfe. Maureen Stubbs arbejder for at bevare området, som det er. Hun er stærk modstander af et nyt byggeprojekt - men er det derfor, hun bliver slået ihjel? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jason Wymark. Instruktion: Peter Smith.

DR2

05:35  

The Riot Club
The Riot Club Britisk thrillerdrama fra 2014. Medlemmerne er rige, privilegerede og uden hæmninger. Den legendariske og berygtede studenterklub The Riot Club på Oxford universitet tilbyder at optage de to nye studerende Miles og Alistair. Optagelsesritualerne er grænseoverskridende, og en middag med masser af alkohol bliver skæbnesvanger for alle. Filmen er inspireret af historier fra the Bullingdon Club på Oxford universitet. Medvirkende: Sam Claflin, Max Irons, Tom Hollander, m.fl. Instruktion: Lone Scherfig.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Stiller sig op på en kasse.

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

06:00  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

06:15  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:30  

Sarah og And (2)
Sarah og And (2)

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Rejsen til Amerika - Monstermysteriet
Rejsen til Amerika - Monstermysteriet Et monster begynder at kidnappe mus i New York. Fievel og hans venner hjælper en journalist med at komme til bunds i mysteriet. Opgaven bliver ikke nemmere, da resten af familien Muskowitz bortføres og holdes til fange i kloakkerne.

08:42  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

Beppes smagsrejse (3:4)
Beppes smagsrejse (3:4) Svensk madserie fra 2018. (Beppes smakresa) Beppe Starbrink møder Thorsten Laxvik, som drives af glæden ved den gode smag.

10:00  

Til gudstjeneste
Til gudstjeneste Tag til gudstjeneste sammen med Sofie Østergaard. Hver søndag besøger Sofie en kirke et sted i Danmark, og i selskab med en særlig gæst tager hun plads på kirkebænken. Sammen med præsten taler de om forholdet til tro og eksistens og om det at være til gudstjeneste.

10:00  

Gudstjeneste: Livet er vildt uretfærdigt - Anna Thygesen
Gudstjeneste: Livet er vildt uretfærdigt - Anna Thygesen Debattør og kommunikationsrådgiver Anna Thygesen har oplevet flere ulykker og uretfærdigheder end de fleste. Som ung begik først hendes far og siden hendes mor selvmord - så som helt ung stod hun uden forældre. Hun valgte at acceptere deres valg og tilgive dem, fordi vreden mod dem ikke førte til noget. Anna Thygesen er gæst, når præst ved Sorgenfri Kirke Ane Sofie Lindegaard taler om vrede i dagens gudstjeneste. (Sendt første gang 15 januar).

11:00  

Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (3:3)
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (3:3) En af agent Piccadillys bekendte arbejder i årevis på at afsløre hans hemmelige dobbeltliv. Det er tæt på at lykkes - men lige inden afsløringen skulle komme, dør vennen efter at have været sammen med agent Piccadilly. Nu går jagten ind på at finde ham. Lever agent Piccadilly stadig? I så fald hvor? Og vil han tale?

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Peberbanden
Peberbanden

10:30  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

10:40  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

10:55  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)

11:10  

Stop!
Stop! Far og mor kommer hjem med en splinterny reol, som skal samles. Maja bliver inspireret og vil også bygge noget, og papkasserne fra reolen ser ud til at være perfekt byggemateriale!

11:20  

Rabalder
Rabalder Stine er nødt til at blive sejere. Det mener i hvert fald hendes oldemor, da hun ser, hvordan hendes veninder behandler hende. Men er det smart at lytte til oldemor?

11:35  

Spookys
Spookys

11:55  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:20  

Den store juniorbagedyst - Den store finale
Den store juniorbagedyst - Den store finale De fire juniorfinalister skal tænke kreativt og vise alle deres bageevner, når der skal kæmpes i bageteltet for sidste gang. I mesterværket skal der laves sprudlende konfettikager, og der bliver kamp til stregen, når der til sidst skal kåres en vinder af Den store juniorbagedyst 2023.

13:05  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Efter første uge skal deltagerne nu teste deres vildmarksfærdigheder. Jesper er sulten og bliver udfordret, da hans fiskestang knækker. Anna-Caroline overvejer at blive vildmarks-vegetar. Men tør hun spise svampe med mug? Camilla er henrykt over sin medbragte tissetragt, men kan den fungere i vildmarken?

14:10  

Danskere i verden (3:6) - Nordamerika
Danskere i verden (3:6) - Nordamerika Drømmen om Amerika har gennem historien lokket tusindvis af danskere over Atlanten. Nu rejser Stéphanie Surrugue i sporet på tre af dem: Stumfilmsstjernen Karl Dane, der glemte, hvor han kom fra. Metallica-trommeslageren Lars Ulrich som egentligt skulle have spillet tennis. Og William S. Knudsen, der blev kongen af Detroits bilindustri, men opgav det hele, da præsidenten ringede, og bad ham hjælpe med at vinde Anden Verdenskrig.

DR2

12:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

13:00  

Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4)
Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4) "[...] Hun går rundt med numsen bar, Hurra...[...]" Ja, Flemming Bamse Jørgensen, der sammen med sit orkester Bamses Venner lavede den udødelige sang Wimmersvej, er mest kendt for sine skægge og folkelige hits, der blæste ud af transistorradioerne i 1970´erne og 80´erne. Trods enorm succes, steg populariteten ham aldrig til hovedet. Uanset hvor i landet han spillede, valgte han gerne at tage hjem til sin familie, og få et stykke natmad med sin kone, i stedet for at vælte sig i fans og fester. Men den store mand, med den endnu større stemme havde en tragisk historie, som han først sent valgte at fortælle til danskerne... .

13:45  

Bispevielse i Odense
Bispevielse i Odense Fyens Stift skal have ny biskop. Det fejres med pomp, pragt og H.K.H. Kronprins Frederik blandt gæsterne til festgudstjeneste i Odense Domkirke, hvor den nye biskop Mads Davidsen bliver indsat. Sofie Østergaard har inviteret gæster, som kan fortælle og forklare om ritualer og traditioner ved en af kirkens helt store fester.

TVR

12:10  

Pax' jordiske eventyr II (5:10)
Pax' jordiske eventyr II (5:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. I løbet af en dag på Operaen lykkes det Pax at fare vild, sidde fast i en rottefælde, og slå både sig selv og den flinke gamle mand.

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet (13)
Flaskepost fra Stillehavet (13)

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:50  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

14:00  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

14:45  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

DR1

15:10  

Anne og Anders i Norden - Grønland
Anne og Anders i Norden - Grønland Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. Anne og Anders ankommer til Qeqertarsuaq på Diskoøen på det helt rigtige tidspunkt. Der er fest i byen for de nye skoleelever i første klasse. Og så besøger de to rejsekammerater verdens ældste arktiske forskningsstation og mærker et Grønland, der på flere måder er under forandring.

16:10  

Forsvundne arvinger VI: Krigsbarnet
Forsvundne arvinger VI: Krigsbarnet Ernst nåede aldrig at se sin far, som døde ved bombardementet af Shellhuset under Anden Verdenskrig. Men spørgsmålet er, om hans far eller mor har fået andre børn, som kan arve Ernst, nu hvor han er død uden selv at have stiftet familie. Vært Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh går på jagt efter Ernsts arvinger.

17:15  

Politiskilt 56 III (2)
Politiskilt 56 III (2) Engelsk krimiserie fra 2015. (WPC 56) I 1956 arbejder den unge Annie Taylor som politibetjent i en engelsk provinsby. Hun har det ikke fra fremmede, for hendes far var også ansat i politiet. Annie forguder sin far, men da hun tager del i efterforskningen af en gruopvækkende mordsag, kommer far og datter på kant.

DR2

16:00  

DNA Detektiven II (3:3)
DNA Detektiven II (3:3) Efter 10 års endeløs succes befinder Eske sig pludselig i en dyb, økonomisk krise. Hans studier bliver ikke støttet, og hans berømte "Center for Geogenetik" står for at skulle lukke ned. Én løsning for ham er at forlade Danmark og fortsætte sin karriere i udlandet. En anden er at opgive den forskning i menneskets tidligste vandringer, der har været hans hjertebarn, og satse på medicinsk forskning.

17:00  

24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjørne
24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjørne I november 1990 er 32 danskere fanget i Saddam Husseins kløer. Krigen mod Irak er på vej, men danskerne må ikke forlade det stadig mere kaotiske land. Da tiden er ved at løbe ud, rejser Danmarks tidligere statsminister Anker Jørgensen til Irak for at forhandle med Saddam - på egen hånd og mod den danske regerings vilje. Hans mål er at få danskerne hjem. Men hvor mange kan han få ud? Og hvem må blive? I 24 timer vi aldrig glemmer får du historien om det største danske gidseldrama i vor tid - time for time. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 07.02.2010

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:55  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

17:15  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau Hvem ejer den mystiske papæske, som er fuld af legetøj? Liv og Brillebjørn må undersøge den nærmere.

17:30  

Venner eller uvenner (6:6)
Venner eller uvenner (6:6) Frølle har det virkelig dårligt, og Oskar og gamergruppen skal skynde sig, hvis de skal nå at redde ham ud af Ipaden. Både Janus og Oskars mor spænder ben for det hele, men vil det alligevel lykkes dem at få Frølle tilbage til sit vandhul?

17:40  

Mission Valhalla (11)
Mission Valhalla (11) Sifs gyldne hår er blevet klippet af - Igen! Sif - Thors kone - er ulykkelig, for det er ikke første gang, hun har fået klippet håret af. Det er ikke så godt, for sidste gang holdt det hårdt med at finde en holdbar løsning på problemet. Sammen med den modige, jordiske heltinde Carmen drager Thor ud for at skaffe håret tilbage, inden Sif brænder helt af. For Valhalla!

17:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

DR1

18:00  

Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (3:5)
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (3:5) I "Dyrk, Høst, Spis" tager byhaveekspert Marie Hertz trappen op til 5. sal og forvandler en altan til en køkkenhave. Her viser hun hvordan alle kroge kan bruges til at dyrke grønsager og hvordan man selv kan sy sine altankasser. Kokken Thomas Herman skal lære mere om at dyrke i byen, og en af opgaverne bliver at forvandle sodavandsflasker til bede man kan hænge i vinduet. I køkkenet skal han lave en vegetarmenu, hvor peberfrugt skal spille sammen med jordbær i desserten.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:05  

Jordens eksotiske tropeøer (1:3)
Jordens eksotiske tropeøer (1:3) Britisk naturserie fra 2020. (Earth's Tropical Islands) Tag med til tre af Jordens mest eksotiske og gådefulde øer - Madagascar, Borneo og Hawaii. Takket være deres isolerede beliggenhed har øerne et usædvanligt dyreliv, der ikke findes andre steder. Turen starter på Madagascar. Verdens ældste ø og hjem for den største gruppe af unikke dyrearter på nogen ø - deriblandt de berømte lemurer.

20:00  

Troldehjertets hemmelighed (1:7)
Troldehjertets hemmelighed (1:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Det er Sankthansaften i Lindestrup. Magien er særlig stærk denne aften, og Skovkonen kan se, at en stor ondskab er på vej. Hun advarer børnene mod at røre den forstenede trold i skoven. Men den 13-årige Karen kan ikke lade være. Samtidigt prøver den mystiske Rebekka at undslippe troldejægeren Cornelius. Karen gemmer Rebekka på gården, men næste morgen vågner Rebekka op med en hale. Hvad er der ved at ske? Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Roberta Reichhardt, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

20:50  

Explainer - Hvor farligt er TikTok?
Explainer - Hvor farligt er TikTok? Den kinesiskejede app TikTok er endnu engang endt i et stormvejr om datasikkerhed. I Danmark har Center for Cybersikkerhed anbefalet alle, der arbejder i staten at slette appen på deres arbejdstelefon - fordi de frygter, den kan blive brugt til kinesisk spionage. Men burde vi alle sammen slette TikTok? Og er TikTok farligt?

DR2

18:00  

Vilde kunsttyverier (3:3)
Vilde kunsttyverier (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 22. december 2000 blev kunstværkerne "Samtale" og "Ung pariserinde" af Renoir og et selvportræt af Rembrandt, til en værdi af £20 millioner, stjålet fra det svenske Nationalmuseum i Stockholm. Det brutale røveri ledte politiet ud på en kompleks jagt fra russisk organiseret kriminalitet til USA. Her dykker vi ned i jagten, der involverer karismatiske FBI-agenter i Hollywood.

19:00  

DR Pigekorets Forår 2023
DR Pigekorets Forår 2023 Den menneskelige stemme er i fokus, og lyset møder mørket, i DR Pigekorets stemningsfulde forårskoncert fra Holmens Kirke. Koncerten byder på folketoner, forårssange og stærke korværker med den internationalt anerkendte violinist Bjarte Eike. Phillip Faber dirigerer.

20:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7) Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick forlader det sydlige Grækenland og tager til den tyrkiske vestkyst, hvor han med fornøjelse smager den cremede armolaost, der er modnet i gedeskind, Urlas berømte rødvin og en fantastisk tyrkisk morgenmad.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Cirkusdirektøren stjæler lederen af en flok lemurer, så andre vil følge med, kommer Petronix redderne i tvivl, om de kan redde lemurerne uden deres egen leder, Mads, som skal hjælpe dem i marken. Men Mads' opmuntring og langdistance-lederskab lærer vores team, at de også kan redde dyr uden ham.

18:30  

Det magiske sværd
Det magiske sværd En livsglad ung pige ved navn Kayley går et eventyr i møde, da den onde ridder Ruben stjæler Kong Arthurs legendariske sværd excalibur. Med hjælp fra den smukke, blinde ridder Garret, begiver Kayley sig ud i en spændende jagt på det stjålne sværd - for at redde kongeriget. På vejen møder disse to ualmindelige helte et ustyrligt morsomt væsen, en vittig 2-hovedet drage, der hedder Devon & Cornwall. På deres magiske og musikalske rejse opdager Kayley og Garret den uendelige styrke ved deres venskab og et grænseløst mod.

19:48  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:58  

Smølferne
Smølferne

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Trom (1:6)
Trom (1:6) Færøsk-dansk krimiserie fra 2021. En mystisk besked får den færøsk-danske journalist Hannis Martinsson til at vende hjem til Færøerne. En lokal aktivist hævder, at hun er Hannis' datter, men da han når frem, er hun forsvundet. Det bliver begyndelsen på en gådefuld mordsag, hvor Hannis' jagt på svar bringer ham i konflikt med det lokale politi - og afslører et spind af hemmeligheder i det fast sammentømrede lokalsamfund. Medvirkende: Ulrich Thomsen, Maria Rich m.fl.

22:50  

Trom (2:6)
Trom (2:6) Færøsk-dansk krimiserie fra 2021. Mysteriet omkring Sonjas død bliver kun større. Vicekriminalkommissær Karla Mohr må arbejde hurtigt for at stille Hannis og sine overordnede tilfreds. Samtidig begynder en rystet Hannis sin egen efterforskning. Sonja har nemlig advaret ham om, at han ikke kan stole på det lokale politi. Medvirkende: Ulrich Thomsen, Maria Rich m.fl.

23:30  

Hotel Portofino (6:6)
Hotel Portofino (6:6) Britisk dramaserie fra 2022. Hvad er der sket med maleriet? Efter Cecil har konfronteret Bella, rejser han til Genova. Han vil klage over Danioni til det britiske konsulat. Tilbage i Portofino er Lucian ved at få styr på sine følelser, men da hans søster Alice afslører en velbevaret hemmelighed, bliver han nødt til at tage den forestående forlovelse med Rose op til revision.

DR2

21:00  

Operarejsen II (7:7) - Følsom mave 40 år
Operarejsen II (7:7) - Følsom mave 40 år De tre venner har gemt det bedste og værste til sidst. De skal opleve Frederiks yndlingsopera. Men før de skal se den, skal de lige nå forbi verdens grimmeste by. Heldigvis har Allan har en plan... Men holder den? Og har Rasmus kun få år tilbage at leve i? Alt spidser til her i slutningen af Operarejsens anden akt.

21:45  

Kærlighed på vulkaner
Kærlighed på vulkaner Britisk dokumentar fra 2022. (The Fire Within: A Requiem for Katia and Maurice Krafft) "Livet igennem gik de langs en afgrund." Den 3. juni 1991 omkom ægteparret og vulkanologerne Katia og Maurice Krafft. De blev opslugt i en gigantisk pyroklastisk udbrud ved vulkanen Mount Unzen på øen Kyushu i det sydlige Japan. De efterlod sig fantastiske filmoptagelser, fotos og breve fra deres mange eventyr. Her følger vi parrets rejser kloden rundt på jagt efter mægtige vulkanudbrud, indtil de mistede livet sammen.

23:10  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:40  

USA's vilde madkampe (9:16) Chipsdynastierne
USA's vilde madkampe (9:16) Chipsdynastierne Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) USA, 1930'erne. Efter Wall Street-krakket i 1929 er landets økonomi i ruiner, folk er arbejdsløse og sulter. Efterspørgslen på ekstrem billig mad med mange kalorier er høj. I Texas køber C.E. Doolin en chips-opskrift og hjemmelavet maskine for 100 dollars. Men under 2. verdenskrig udfordrer Fritos-dynastiet Herman Lays nationale kartoffelchips-firma, og Lay kræver, at Kongressen klassificerer chips som en nødvendig fødevare.

TVR
DR1

00:25  

Mordene i Brokenwood VIII (6:6)
Mordene i Brokenwood VIII (6:6) Newzealandsk krimiserie fra 2022. (The Brokenwood Mysteries) I et nedbrændt skur findes de forkullede rester af et lig. Det mystiske fund viser sig at være det tredje i en række af 'hændelige' dødsfald. Snart må Mike Shepherd stille sig selv det ubehagelige spørgsmål: Er der en seriemorder på spil i Brokenwood?

02:00  

Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed?
Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed? Birgitte blev gang på gang tæsket og truet af sin kæreste, og han blev dømt til at bære en fodlænke, der alarmerer politiet, hvis han nærmer sig hende og hendes norske hjemby. I Danmark stak Sarah af fra sin kontrollerende og voldelige kæreste, og siden da har hun mistet sit hjem og sin frihed. Vært: Trine Maria Ilsøe.

02:00  

Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne
Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne I Københavns Lufthavn leder politi og specialtrænede hunde efter kontanter i passagerernes bagage. For kriminelle sender store beløb danske kroner i rede penge ud af landet. Vært: Trine Maria Ilsøe.

02:30  

Master and Commander: Til verdens ende
Master and Commander: Til verdens ende Amerikansk actiondrama fra 2003. (Master and Commander) Under napoleonskrigene bliver det britiske skib Surprise pludselig angrebet af det franske kaperskib Acheron. Surprise bliver alvorligt skadet, og en stor del af mandskabet såres. Alligevel er kaptajn Jack Aubrey fast besluttet på at tage kampen op med Acheron. Han sætter efter det franske skib på en yderst risikabel mission. Medvirkende: Russell Crowe, Paul Bettany, Billy Boyd m.fl. Instruktion: Peter Weir.

02:30  

Husdrømme (7:8)
Husdrømme (7:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Miaad og Oriana. Miaad vil gerne vise sin kone, at han er i stand til at bygge deres livs drømmehus, men han vælger at begynde i mindre skala, nemlig med et lille hus i et klassisk kolonihaveområde i Malmø. Det viser sig dog, at selv om huset er lille, er udfordringer store!

02:30  

Husdrømme (6:8)
Husdrømme (6:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger stockholmeren og 'industriromantikeren' Lars, der har fundet sit drømmehus i en lille by uden for Malmø. Huset er en gammel lastvognsgarage fra 50'erne. Det vil han nu lave om til beboelse, men med hans krav om perfektion i selv de mindste detaljer sprænger tidsplanen totalt.

DR2

00:20  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (9:10) Stenalderens hemmeligheder
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (9:10) Stenalderens hemmeligheder Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Hverken hjulet eller metalværktøj var opfundet, men alligevel kunne stenalderens ingeniører skabe ekstraordinære strukturer af sten. Fra underjordiske grave til spektakulære monumenter på Orkneyøerne. I bondestenalderen transporterede mennesker massive sten hundredvis af kilometer med muskelkraft og helt enkle redskaber. Stonehenge i Wiltshire i England er uden tvivl et mesterværk af forhistorisk ingeniørkunst.

01:15  

Fire liv, fire mord (3:3)
Fire liv, fire mord (3:3) Britisk autentisk krimiserie fra 2022. (Four Lives) Jack Taylors lig bliver fundet på en kirkegård. Hans familie er fortvivlede. De er sikre på, at hans død er mistænkelig, men endnu engang afviser politiet enhver mistanke. De myrdedes familier nægter dog at give op, og snart bliver Stephen Port da også anholdt. Men det er langt fra sikkert, at han vil blive dømt for alle fire mord.

02:15  

Therese - pigen, der forsvandt (1:5) - Pige forsvundet
Therese - pigen, der forsvandt (1:5) - Pige forsvundet Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) I 1988 forvinder den 9-årige Therese fra en lille norsk forstad. Hun er aldrig blevet fundet siden. Hvordan kunne det ske? Familien leder stadig efter svar, og sagens to efterforskere har aldrig afsluttet sagen.

03:05  

Museet (1:4) En publikumsbasker?
Museet (1:4) En publikumsbasker? Besøgstal, barok-udstilling... og blodpletter? Ovenpå svigtende besøgstal jagter SMK en ægte publikumsbasker. Nogle af medarbejderne mener at en sådan kan skabes af de mange 100 barokmalerier, der står og samler støv i museets kælder. Kom indenfor hos hele Danmarks kunstmuseum. Her bliver kunstnernes hjælpelinjer afsløret i mikroskoper, imens blodpletter kan hjælpe med at datere tegninger flere hundrede år tilbage i tiden.

03:35  

Museet (2:4) Et opkald fra New York
Museet (2:4) Et opkald fra New York Matisse, MoMa og tis på maleriet? Et opkald fra MoMa i New York, sætter Statens Museum for Kunst på den anden ende. Og barok-udstillingen bliver sat på hylden. Efter en lang og dyr nedlukning, håber SMK at en ny Matisse-udstilling kan være med til at sikre museet flere besøgende. Samtidigt skal konservatorerne skille et 33 år gammelt værk. Det består af asfalt, grene, skumgummi... og vådt tis?

TVR

02:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKAELSKOER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0328072906